0705 - 88 07 09olle-persson@live.se

En målare i Västerås med omnejd

Behöver du hjälp av en målare i Västerås?

Är du intresserad av att anlita en kompetent, erfaren, effektiv och engagerad målare i Västerås eller dess omnejd, så är Målerifirma Olle Persson ett ypperligt val för dig. Med vår hjälp får du möjlighet att erhålla ett kvalitativt resultat, som du verkligen kan vara nöjd med. Vi har arbetat inom måleribranschen i många år. Firman startade som tidigare nämnts redan 1972, vilket gör att vi som arbetar på firman kan erbjuda det mest som har med måleriarbete att göra. Vi åtar oss allt från små uppdrag till mer omfattande och tidskrävande måleriuppdrag. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag i eller omkring Västerås, så är du varmt välkommen att anlita våra målare för ditt projekt.

Använd dig av ROT-avdraget

Om du är en privatperson och vill anlita våra målare, så kan det vara bra att känna till att det i sådana fall självfallet går alldeles utmärkt att använda sig av ROT-avdraget. Om du inte redan visste det, så är ROT-avdraget en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden, när de anlitar vår målerifirma och våra rutinerade målare. I skrivande stund har man som privatperson möjlighet att dra av 30 procent av arbetskostnaden vid användandet av ROT-avdraget. Vi på Målerifirma Olle Persson kan det mesta som rör ROT-avdrag, då vi har arbetat med detta i många år. Om du i Västerås med omnejd har några frågor rörande detta, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi på Målerifirma Olle Persson ser fram emot att hjälpa dig som är i behov av att få hjälp av en målare i Västerås eller i någon annan stad eller ort i dess närhet.

Kontakta oss redan i dag. Tillsammans kan vi planera ditt projekt, så att du blir så nöjd som möjligt med vårt arbete. Kom ihåg att vi alltid hjälper alla till dess att de är 100 procent nöjda med allt som vi har hjälpt till med.